La CGT alerta d’un “èxode de personal” de l’Hospital Clínic

El sindicat critica la "nefasta" gestió per part de la direcció del centre barceloní

La CGT ha alertat que s’està produint un “èxode de personal” a l’Hospital Clínic de Barcelona i ha criticat la “nefasta” gestió per part de la direcció. El sindicat ha assegurat que el centre té una plantilla “física i psicològicament esgotada i totalment desmotivada” i ha lamentat les males condicions laborals.

Entre aquestes, ha apuntat contractes “discriminatoris” ja que hi ha personal que porta anys enllaçant contractacions per mesos mentre que s’han fet contractes per la Covid-19 d’un any de durada. També ha afirmat que es donen jornades de treball de fins 14 hores, manca de reciclatge dels treballadors i escàs reconeixement a la tasca dels professionals. CGT també ha recordat que no se’ls ha retornat el 5% del sou que es va retallar el 2010 i que es manté vigent a les nòmines.

D’altra banda, ha reivindicat la celebració presencial de les eleccions sindicals que es van suspendre per la situació de pandèmia, així com la negociació d’un nou conveni laboral. Segons el sindicat, tot això “provoca una manca de plantilla donat que la gent rebutja treballar en l’Hospital Clínic en aquestes condicions”.

Més informació

Nou comentari