Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’home tirotejat al Poblenou continua en estat crític després d’haver estat operat
  • CA

Un home es troba en estat crític després que aquest divendres a la nit li disparessin. L’home va ser tirotejat, amb més d’una detonació, al voltant de les 22:30h a l’altura de la plaça Prim, al Poblenou. Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana busquen al pistoler, que hauria fugit en un patinet elèctric, i, mentre la víctima segueixi amb vida, se li imputa un delicte en temptativa d’homicidi.

Aquest diumenge a la tarda, el ferit continua en estat crític després d’haver passat per quiròfan al voltant de les 7 del matí del dissabte. L’home està ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital del Mar, intentant-se recuperar de diverses ferides de bala que van impactar al tòrax i a l’abdomen, confirmen fonts del centre al TOT Barcelona.

En el moment de l’avís dels fets, es van enviar tres ambulàncies medicalitzades a l’indret i ja es va traslladar la víctima en estat crític, segons van explicar fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’ACN.

Es tracta del tercer ús d’una arma de foc a Barcelona, i el seu voltant més proper, en un període de 24 hores. La matinada de divendres, a la discoteca Shoko, a la Barceloneta, dues persones van acabar detingudes per treure una pistola i disparar contra el terra perquè el personal de seguretat no volia deixar-los entrar. La baralla va iniciar-se al lloc de l’accés del club, al passeig Marítim. I en un dels moments del conflicte, una de les implicades va fer ostentació de l’arma i va detonar-la. La matinada de dissabte, a més, un altre home armat va descarregar la seva pistola contra un home a l’Hospitalet, a cinc carrers de Barcelona.

Més notícies
Dues detencions per una baralla en què es va disparar una pistola a la discoteca Shoko
Notícia: Dues detencions per una baralla en què es va disparar una pistola a la discoteca Shoko
Comparteix
Els fets, pels quals no s'han de lamentar ferits, van iniciar-se arran de la negativa a que dues persones entressin al club nocturn
Maten un home a trets en una perruqueria de Sarrià
Notícia: Maten un home a trets en una perruqueria de Sarrià
Comparteix
Els Mossos d'Esquadra investiguen el cas | L'autor era jove i portava una caputxa que li cobria en part la cara

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa