L’exdirector d’una escola ocupa el centre i deixa centenars d’alumnes sense classe

Un conflicte sobre la propietat de les tres escoles del Grup Roca ha portat a l'antic director a entrar-hi per la força

El Grup Roca ha decidit suspendre les classes de les tres escoles que té a Barcelona per un conflicte intern sobre la propietat dels centres. Segons ha avançat Betevé i ha pogut confirmar el TOT Barcelona, centenars d’alumnes es quedaran sense classe fins almenys el dimecres mentre es resòl la controvèrsia. Ni els Mossos d’Esquadra ni la Guàrdia Urbana han pogut verificar les denúncies de les famílies.

Els pares han rebut un correu electrònic on s’explicava que l’antic director, Joan Roca, hauria contractat un grup d’homes per forçar l’entrada i s’han tancat en un dels centres –el rambla Guipúscoa amb Espronceda, al barri de Sant Martí de Provençals–. Roca, que no està clar si ha arribat a estar a dins d’algun dels centre perquè els testimonis són contradictoris, contractat una empresa gestora, que ha estat qui ha obert les portes amb una radial i després ha canviat els panys, han explicat fonts properes a aquest diari.

En saber-se la notícia, desenes de familiars i treballadors de l’Escola Joan Roca han anat fins al centre i s’hi han concentrat a davant per demanar explicacions. L’exdirector va ser cessat mitjançant una resolució judicial que imposava mesures cautelars per evitar que Roca pogués fer cap gestió mentre no hi hagi una sentència ferma.

 

Més informació

Nou comentari