L’autobús de Ciutadans, obligat a girar cua a la manifestació de l’Orgull a Barcelona

El partit havia estat vetat per participar a la manifestació pels seus pactes amb Vox

L’autobús que Ciutadans havia preparat per la celebració de l’Orgull Barcelona ha estat obligat a girar cua per un grup de manifestants, que també han fet pintades al vehicle al crit de “fora feixistes dels nostres barris”. L’organització del Pride havia vetat la presència de la formació taronja pels seus pactes amb Vox a l’Estat espanyol, unes aliances que consideren incompatibles amb la tolerància i el respecte a la diversitat que representada la celebració de l’Orgull.

Tot i això, Cs manté la seva intenció de passejar l’autobús pels carrers de Barcelona. Aquest mateix dissabte, la diputada al Parlament per Ciutadans Noemí de la Calle havia assegurat que el veto a la formació taronja per part de Pride Barcelona, respon “al context d’investidura” a l’Estat espanyol i ho atribueix a “pressions polítiques”. De la Calle ha qualificat la decisió de “sectarisme polític”

El líder de Cs, Albert Rivera, ha criticat a les xarxes l’incident. “Amb la seva violència, insults i amenaces contra Cs mai aconseguiran res més que quedar retratats”, ha dit en un piulada.

El regidor de Barcelona pel Canvi a l’Ajuntament de Barcelona, Manuel Valls, també s’ha sumat a les crítiques del partit taronja i ha lamentat que s’hagi produït un episodi d'”intolèrancia el dia de la tolerància“.

 

Més informació

Comentaris

  remigio III 29/06/2019 7:50 pm
  La pell de borrego no li ha servit de res enfront dels que el coneixen.
  Angelblau 29/06/2019 8:14 pm
  A aquest fatxendes ja no els aguanta ni deu.
  Res de nou 30/06/2019 7:11 pm
  Els fasc'stas de ciudadanos fidels al seu adn, crear polèmiques interessades, per en aquest cas no respectar, que no havien estat convidats pels seus pactes amb la ultradreta

Nou comentari