Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cau daltabaix dels búnquers del Carmel
  • CA

Un home de 40 anys ha estat traslladat a un hospital després de caure de les bateries antiaèries del barri del Carmel, conegudes com els búnquers, segons han informat fonts de l’Ajuntament a l’agència Europa Press. Els fets han passat aquesta tarda i han necessitat la intervenció dels Bombers de Barcelona, que han rebut l’avís a les 19:40 hores.

A l’escenari del succés també s’han destinat dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Després d’una primera atenció en la zona del Turó de la Rovira, finalment s’han endut l’home a un centre mèdic. L’estat del ferit és lleu, segons fonts municipals. 

Punt de turisme i queixes veïnals

Diverses entitats veïnals del voltant han insistit en la necessitat de moderar l’ús turístic que es fa d’aquest espai, ja que es converteix en un punt saturat de persones i on, a més, se’n deriven comportaments incívics vinculats a l’alcohol. Tanmateix, qualsevol dia que el sol ho permet, les bateries s’emplenen de turistes. 

De moment, la Guàrdia Urbana hi ha fet actuacions puntuals per enxampar llauners. L’última d’aquestes operacions que es va publicitar als mitjans va amb sis venedors denunciats. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa