Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ISDIN dona gels i cremes a més de 100 hospitals i més de 400 residències de tot l’estat

ISDIN també s’ha sumat a l’onada de solidaritat per a la lluita contra el Covid-19 i la multinacional de productes de dermatologia, “fidel al seu compromís amb el personal sanitari i farmacèutics de tot el país”, ja ha donat i distribuït gairebé 100.000 unitats de gels hidroalcohólicos, productes per a la higiene, i cremes hidratants i de mans i facials del seu ampli catàleg.

Aquests productes ajuden a protegir-se dels danys en la pell, com la dermatitis, que produeixen les mascaretes i els elements de protecció. ISDIN ha lliurat tots aquests productes a 100 hospitals i més de 400 centres de majors de tota Espanya.

El CEO d’ISDIN, Juan Naya, ha ressaltat el compromís de la companyia amb la societat i amb els professionals. “A ISDIN sempre hem estat al costat dels professionals de la salut i, en aquesta situació excepcional que estem vivint, volem ajudar-los dotant-los de material per a protegir la seva salut. Hem fabricat gels higienitzants ad hoc per a donar-los als agents sanitaris i que els distribueixin on sigui més necessari”, ha explicat.

Dins d’aquesta iniciativa ISDIN proveirà també a tota la seva xarxa de farmàcies amb gels higienitzants per als professionals i per a la comercialització amb els seus clients. “Donarem més de 15.000 kits d’ús personal per als professionals de la farmàcia. En aquests moments, més que mai, hem de secundar-los perquè puguin exercir la seva feina amb les mesures de cura necessàries per a garantir la seva salut”, ha afirmat Juan Naya.

La companyia manté un estret contacte amb Sanitat i els col·legis de dermatòlegs i farmacèutics per a conèixer les seves necessitats i posar-se a la seva disposició per a la provisió dels productes més necessaris.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa