Investiguen una presumpta agressió sexual a una turista

La dona va ser trobada per la Guàrdia Urbana a la zona de Sagrada Família | La preseumpta víctima no ha volgut presentar denúncia als Mossos d'Esquadra

Una turista estrangera hauria patit una agressió sexual la matinada de dissabte. Els fets es van conéixer després que uns agents de la Guàrdia Urbana trobessin la dona a la plaça Gaudí i l’acompanyessin a l’Hospital Clínic perquè li fessin una exploració, ha informat Europa Press i ha confirmat el TOT Barcelona a través de fonts municipals. La víctima va ser atesa a les dependències mèdiques però no vol denunciar, han informat fonts de Mossos d’Esquadra. La cadena SER Catalunya assegura que els fets s’haurien produït al passeig Marítim de la Barcelona, a la zona d’oci nocturn. 

La policia catalana ha pogut contactar amb la presumpta víctima de l’agressió sexual però ella s’ha mantingut en la posició de no presentar cap denúncia. Amb això, la investigació es complica, però, encara i així, els Mossos d’Esquadra s’encarreguen d’intentar resoldre el cas a partir dels detalls que coneixen i els informes mèdics. 

L’absència de denúncia pot respondre a molts motius, però, sigui com sigui, l’Hospital Clínic ja va alertar al seu últim informe anual que les dones que presenten denúncies després d’una agressió sexual van a la baixa i que l’any 2018 ho van fer, tan sols, 6 de cada 10. 

Més informació

Nou comentari