Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Investiguen un apunyalament en estranyes circumstàncies en plena nit de Nadal
  • CA

La Nit de Nadal va deixar ahir un amarg succés a Sant Andreu. Un jove de 19 anys va ser trobat al carrer amb diverses ferides per apunyalament a la zona del pit, poc després de les onze de la nit a la cruïlla entre els carrers Doctor Santponç i Sant Narcís, ha pogut saber el TOT Barcelona. Quan la policia va arribar al lloc i va iniciar una investigació, testimonis implicats en el cas van assegurar que aquell noi havia entrat a robar al pis on vivien i que, com a reacció, un dels habitants li va clavar les ganivetades. Aquest suposat veí, però, s’hauria esfumat immediatament. La insòlita història està sent investigada per la policia catalana, que està pendent d’esclarir fins a quin punt se sustenta el relat inicial. Així, els portaveus oficials dels Mossos d’Esquadra es limiten a indicar que s’estan estudiant “tots els fets, des del presumpte robatori amb força fins a l’agressió amb arma blanca”.

El que és segur, de moment, és que algú va clavar tres ganivetades a un jove. El noi va haver de rebre atenció sanitària urgent pels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) que s’hi van desplaçar i va acabar traslladat a l’Hospital de Sant Pau. Fonts de la policia catalana apunten que en el moment del desplaçament el ferit estava “greu”. Així mateix, els mossos l’han detingut sobre el paper com a presumpte autor d’un robatori amb força. Ara per ara no consten més detencions.

Els inquilins del pis on el presumpte lladre volia robar van acabar a comissaria declarant la seva versió dels fets. Van remarcar que va ser un company d’ells, que també estava inicialment al pis, qui va atacar de manera repetida amb un ganivet al jove que hauria entrat a l’habitatge. Després, la persona que va empunyar l’arma blanca hauria marxat de l’immoble abans que arribessin els agents, asseguren. Davant aquestes declaracions i aquest cas embolicat, els investigadors intenten esbrinar ara si els fets són tal com els han relatat o si l’origen del conflicte entre els implicats és un altre de ben diferent.

Més notícies
Una gorra dels Mossos d'Esquadra / CME
VÍDEO | Apallissen una farmacèutica durant un atracament
Notícia: VÍDEO | Apallissen una farmacèutica durant un atracament
Comparteix
Quatre joves irrompen al local per retenir i colpejar la dona, a més d'emportar-se tot el que poden
Un vehicle de la Guàrdia Urbana, en una imatge recent / Jordi Play
Busquen l’autor de les ganivetades a dos homes dins d’un cotxe
Notícia: Busquen l’autor de les ganivetades a dos homes dins d’un cotxe
Comparteix
Un agent de la Guàrdia Urbana fora de servei va presenciar els fets

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa