Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dues baralles molt violentes deixen tres ferits en dos bars de Sant Andreu
  • CA

 

Dos bars de Sant Andreu, dos moments en què un grup provoca aldarulls, tres homes ferits, un patinet robat. Aquest és el balanç d’una nit dura al districte en què la Guàrdia Urbana ha acabat, aquesta matinada, amb la detenció de dos joves i la identificació d’un tercer noi, la vinculació dels quals amb els fets investiga.

El primer episodi s’ha produït en un bar del carrer Biscaia, al barri de Navas, poc després de les onze de la nit. Segons fonts de la Guàrdia Urbana, una patrulla de Sant Andreu ha sigut requerida perquè hi havia una baralla al local. Quan hi han arribat han trobat l’amo del bar estès a terra amb una ferida sagnant al cap. Els testimonis han explicat que un grup de joves fora de control l’havien agredit i havien causat destrosses al local perquè el responsable de l’establiment no els volia servir més copes. 

Mentre aquests agents buscaven els presumptes autors de l’atac amb la descripció física que els havien donat i les imatges d’una càmera de seguretat, una altra patrulla ha sigut alerta d’una altra bronca en un bar del carrer del Coll, a poca distància del primer, al barri de la Sagrera. Allà els atacants han deixat dos homes ferits, a un dels quals a més a més li han robat un patinet, i també han causat destrosses. I poc després els policies han trobat a la zona dos joves de nacionalitat espanyola que encaixaven amb la descripció dels agressors i els han detingut. Un tercer noi ha sigut identificat i s’investiga la seva relació amb els fets, que no és tan clara.

Els investigadors de la Guàrdia Urbana també treballen ara per aclarir si els dos detinguts també són els autors de l’atac del bar del carrer Biscaia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa