Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Intenten robar en 10 cotxes i no se’n surten
  • CA

La tercera no va ser la bona, ni tampoc la desena. Un noi i una noia de 19 i 20 anys, respectivament, van intentar robar ahir al migdia en un aparcament forçant les portes dels cotxes per saquejar-ne l’interior. Els lladres no se’n van sortir en cap de les 10 vegades que van intentar manipular els vehicles i van acabar detinguts per una patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona, segons informa l’Ajuntament de Barcelona.

Els fets van tenir lloc ahir a les 15 hores. Una patrulla de paisà de la policia municipal es trobava al barri de l’Antiga Esquerra de l’Eixample (Eixample) quan van rebre un avís que informava de dues persones amb actitud sospitosa a un pàrquing. Una vegada allà, els agents van fer servir les càmeres de seguretat i, amb l’ajuda del vigilant de l’aparcament, van seguir els moviments dels presumptes lladres.

Gràcies a les càmeres van comprovar que el noi i la noia es movien entre plantes esperant que els usuaris marxessin per després intentar forçar les portes dels cotxes. Deu vegades van intentar robar en l’interior de cotxes i deu vegades van fracassar, segons detalla l’Ajuntament.

Els agents de la policia local van esperar els dos lladres a l’exterior del pàrquing i els van arrestar acusats d’un presumpte delicte de robatori amb força en interior de vehicle. Els joves portaven “estris per forçar la porta dels cotxes”, segons el consistori. A més, ambdós tenien ordres de detenció pendents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa