Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Intent de robatori frustrat al Corte Inglés de plaça Catalunya
  • CA

Intent de robatori frustrat al Cortes Inglés de la plaça Catalunya, on un grup de lladres va encastar aquest dilluns un cotxe contra la porta d’accés del carrer Fontanella per saquejar l’edifici. Eren les 5.00 de la matinada quan els lladres van intentar rebentar la porta de l’establiment, però va quedar en res perquè l’impacte no va ser suficient per fer cedir la persiana.

Els Mossos d’Esquadra estan investigant el cas, però de moment no se sap si hi ha sospitosos. En els últims mesos els robatoris per encastament són molt habituals a la zona del passeig de Gràcia, on els lladres acostumen a dirigir els seus atracaments a les botigues de luxe.

A mitjans de novembre dues botigues d’alt estànding del passeig de Gràcia van ser atracades amb poques hores de diferència: la marca d’alta costura Dolce Gabanna, al número 95 de l’avinguda, on hi van encastar un vehicle per entrar-hi a robar, i la botiga de la firma Tommy Hilfiger a la cantonada amb Gran Via. Dues setmanes després li va tocar el torn a la firma de moda Salvatore Ferragamo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa