Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’institut Rambla Prim estrena dues FP i una àgora d’orientació
  • CA

Després de vuit mesos d’obres l‘institut Rambla Prim, situat al barri del Besòs i el Maresme, al districte de Sant Martí, estrena novetats. En concret, l’escola oferirà a partir d’ara dos nous itineraris de Formació Professional (FP). A més, també tindrà un espai en forma d’àgora d’orientació que està situada a la planta baixa. Les obres han tingut un cost d’1.125.641 euros. 

Aquest serà una espai “professionalitzador”, segons el defineixen des de l’Ajuntament. A l’àgora es faran activitats “d’informació i orientació”, juntament amb reunions d’assessorament i tasques d’administració. Les dues FP que suma a l’oferta educativa són d’Administració i Finances i d’Electricitat i Electrònica. 

El consistori posa de relleu que al barri hi faltaven “estudis professionalitzadors”, i per aquest motiu celebra l’expansió de l’institut. A més de les FP, també s’impartirà a partir d’aquest curs un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) d’Electromedicina Clínica i s’augmentarà a dues les línies del cicle d’Educació i control mediambiental. 

L’accés a l’edifici queda renovat amb la creació d’una plaça, que recorda a una àgora, que connecta l’interior i el carrer. L’Ajuntament pretén, així, permetre les activitats obertes als veïns. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa