Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ingressat al psiquiàtric de Can Brians el presumpte assassí de tres sensesostre
  • CA

El presumpte assassí de tres sensesostre a Barcelona durant la pandèmia ha ingressat a la Unitat d’Hospitalització Psiquiàtrica Penitenciària de la presó de Brians 1 (Sant Esteve Ses Rovires). Els metges de l’equipament penitenciari, segons avancen la Cadena SER i Betevé, van visitar a l’acusat i van decidir que calia internar-lo en aquest espai per a presos amb problemes de salut mental. 

L’home va ser arrestat després de cometre l’últim crim, al carrer Rosselló amb Sardenya, el passat diumenge. Els Mossos d’Esquadra el van localitzar dilluns a la caravana on vivia –a Sant Cugat del Vallès– i el jutge d’instrucció número 5 de Rubí, Sergio Gómez Borge, va dictar dijous presó preventiva. Segons la interlocutòria del tribunal, el presumpte autor dels assassinats va clavar 6 cops al cap a l’última de les víctimes mentre dormia al carrer.

El cap d’investigació criminal dels Mossos a Barcelona, Joan Carles Granja, ja va destacar després de la detenció la “violència desmesurada” de l’home i el discurs “incoherent” en prendre-li declaració, que anticipava la possibilitat d’un desequilibri psiquiàtric.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa