Identifiquen dues persones que van participar als aldarulls contra l’Ajuntament

La Guàrdia Urbana ha identificat dues persones que presumptament van participar als aldarulls contra l’edifici de l’Ajuntament de Barcelona a finals d’octubre. La policia barcelonina els acusa d’alteració de l’ordre públic, atemptat contra agents de l’autoritats i danys. Els dos identificats van participar a una manifestació contra els desnonaments a la capital catalana que va acabar amb diversos vidres trencats i un cotxe patrulla dels Mossos destrossat.

Els fets van tenir lloc el passat 31 d’octubre. Era el segon dia consecutiu de protestes a Barcelona. Aquell dia es van produir enfrontaments entre la policia i un grup de manifestants encaputxats que protestava contra el desallotjament de la casa Buenos Aires de Vallvidrera. En arribar a la plaça Sant Miquel, on hi ha l’Edifici Novíssim de l’Ajuntament de Barcelona, alguns dels manifestants van llançar pedres i van trencar part de la façana de vidre del consistori.

A poca distància, a la cruïlla entre n’Aglà i Escudellers un grup d’encaputxats va destrossar un cotxe dels Mossos d’Esquadra. El cotxe estava aparcat al mig del carrer, sense custodiar mentre els agents es trobaven en carrers propers. El dia anterior una manifestació de treballadors afectats per les restriccions, entre els quals hi havia ultres d’extrema dreta, va desembocar en una batalla campal al cor de Ciutat Vella que es va saldar amb 15 detinguts. Al dia següent,

Nou comentari