Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Hotels oberts, tancats i indecisos: situació desigual dels allotjaments pel coronavirus
  • CA

El cop de la crisi del coronavirus està fent mal a tots els sectors. El del turisme és un dels més malmesos, ja que els visitants que es troben a Barcelona aquests dies han tornat a casa o ho estan intentant, tal com es pot constatar a l’aeroport del Prat. És per això que els hotels estudien fórmules per respondre a la crisi, i alguns d’ells han optat per tancar. És el cas de l’hotel Serhs de l’avinguda Paral·lel, que aquest matí estava tancat. Altres del mateix grup, com el de carrer Diputació 383, també havien tancat.

L’hotel Serhs de l’avinguda Paral·lel, tancat / Sílvia Barroso

Però en el propi grup Serhs hi ha diferències, ja que alguns establiments segueixen oberts. És la tònica general del sector, ja que no consta una consigna general perquè els hotels tanquin, tal com han publicat alguns mitjans. La prioritat és que els turistes tinguin un lloc on passar el confinament, segons ha pogut saber el TOT Barcelona. 

Altres hotels, com el W, estan valorant la situació però encara estan oberts. També segueix oberta una cadena d’apartaments amb tres edificis a Barcelona. Fonts de l’empresa, que prefereixen no donar el nom de la cadena, expliquen que segueixen oberts perquè encara tenen turistes allotjats. “Totes les gestions les fem des de casa”, detallen. Aquesta cadena compta amb màquines auto check-in que faciliten el contacte amb els clients, que també disposen de telèfons d’emergència.

Aquestes màquines es fan servir normalment en els horaris en què no hi ha personal a la recepció dels apartaments, segons expliquen. Fonts de la cadena d’apartaments precisen, això sí, que “la majoria de turistes estan intentant tornar a casa”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa