Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La noia ingressada a Vall d’Hebron nega que hagi sigut violada
  • CA

L’agressió sexual d’una noia de 13 anys als aparcaments d’El Corte Inglés de Can Dragó (Nou Barris) hauria sigut una falsa alarma, segons es desprèn de la declaració que la jove ha fet als Mossos d’Esquadra un cop ha recuperat la consciència, segons han confirmat al Tot Barcelona fonts policials.

Com havia avançat El Periódico, els fets van ocórrer ahir a la tarda i van acabar amb un detingut menor d’edat, un noi de 15 anys que estava amb la noia quan van ser trobats tots dos.

La noia, que va ser atesa en un primer moment pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i enviada a l’Hospital Vall d’Hebron, estava en estat greu però evolucionava favorablement. Quan ha recuperat la consciència i ha pogut parlar amb la policia, ha aclarit que no va ser agredida sexualment, sinó que la relació que va tenir amb el menor detingut –fos quina fos– va ser consentida.  

La noia presentava un cop al cap que pot ser perfectament accidental i hematomes lleus al coll –compatibles amb jocs sexuals freqüents que deixen marques molt reconeixibles– i va ser trobada inconscient. El noi també estava mig inconscient. Tots dos havien ingerit força alcohol, com s’ha pogut comprovar amb els exàmens mèdics. L’avís als Mossos d’Esquadra i al SEM el van fer els treballadors del centre comercial. Quan la patrulla hi va arribar, el noi negava haver agredit la seva acompanyany, però la policia no podia obtenir la versió de la noia perquè estava completament inconscient. Per tant, els agents van detenir el jove. Ara, si no sorgeix cap indici que contradigui la versió de la noia, la detenció quedarà sense efecte. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Xavi19766 a desembre 23, 2018 | 11:26
    Xavi19766 desembre 23, 2018 | 11:26
    Xuclet, el mot que pel que es veu desconeixeu.
  2. Icona del comentari de: Pressumpte culpable a desembre 23, 2018 | 20:31
    Pressumpte culpable desembre 23, 2018 | 20:31
    És el que hi ha...a menys que es demostri la innocència, ja és culpable. Gran sistema que tenim.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa