Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Hospital Sant Pau rep les primeres màscares fetes amb ulleres de busseig del Decathlon

L’Hospital de Sant Pau de Barcelona ha rebut les primeres màscares adaptades a partir d’unes ulleres de busseig de la marca Decathlon per protegir els professionals en les maniobres de risc amb pacients de coronavirus. El mateix hospital ha participat en l’adaptació d’aquestes màscares, amb una combinació de protecció facial amb protecció aèria que s’implantarà a la pràctica assistencial de l’àrea de crítics dels hospitals catalans la propera setmana. Un metge de l’Hospital del Mar ja va iniciar una crida per obtenir-ne, que va quedar aturada a l’espera de proves de seguretat.

Segons ha informat aquest dissabte Sant Pau, aquest projecte uneix una màscara de busseig Decathlon i un filtre d’aire (eficàcia 99%), a través d’un adaptador fet amb impressió 3D, dissenyat per l’empresa MOS. La mascareta servirà per protegir els professionals assistencials en els procediments de més risc, com intubar o extubar a pacients positius d’Covid-19, i altres tasques dels professionals de l’àrea de crítics.

Màscara de busseig adaptada com a respirador / EFE - Decathlon

Màscara de busseig adaptada com a respirador / EFE – Decathlon

Aquest projecte, que ha comptat amb l’assessorament dels professionals de l’Hospital de Sant Pau, ha estat desenvolupat, coordinat, gestionat i cofinançat per MOS i finançat per Scraton Enterprises.

Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa