Dos homes disfressats de Pare Noel intenten atracar una joieria a les Corts

Un dels lladres ha estat detingut gràcies a la intervenció de vianants que han vist l’incident

Dos homes disfressats de Pare Noel han intentat atracar una joiera de les Corts, segons han confirmat al Tot Barcelona els Mossos d’Esquadra. El propietari de la joiera, situada al carrer Berlin, ha oposat resistència i ha aconseguit fer fugir els lladres, un dels quals ha estat detingut. Es tracta d’un un home de 39 anys i de nacionalitat georgiana.

[r:1]

Una mica abans de les 11.00, els dos homes vestits de Pare Noel i amb màscares de pallasso han entrat a la joieria amb una arma de foc simulada i amb la intenció d’endur-se joies i rellotges de gran valor. El joier els ha plantat cara i després d’un forcejament ha estat agredit i l’han ferit, tot i que els seu estat és lleu. Fonts dels Mossos han assegurat que es tracta d’una contusió fruit de la baralla, però en cap cas hi hagut armes implicades.

En veure que no es podrien endur res amb la rapidesa que esperaven, els dos lladres han decidit deixar-ho estar i han fugit amb les mans buides. Un d’ells ha aconseguit marxar a peu i podria haver agafat el metro, mentre que l’altre ha estat retingut per un grup de vianants que han vist el que passava. Poc després ha aparegut una patrulla dels Mossos que se n’ha fet càrrec. Ara la policia busca l’altre atracador.

Més informació

Nou comentari