Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos homes ataquen un vigilant del metro que els volia fer posar el morrió al gos
  • CA

Dos homes van agredir un vigilant al metro de Barcelona aquest dijous al migdia per demanar-los que posessin el morrió al seu gos. Els fets van passar a l’andana de la línia L3 de l’estació Diagonal, a tres quarts de dos de la tarda, segons ha detallat al TOT Barcelona la víctima, Javier Pérez. “Portaven un gos gran, tipus Golden, amb el morrió penjant del coll i els vaig demanar amablement que li posessin bé”, rememora. “Em van dir que sí, que sí, però no li posaven, així que em vaig acostar per tornar-los-ho a demanar”, prossegueix. 

Un dels homes es va posar a la defensiva va contestar-li de males maneres: “Els morrions són per les persones i en especial per tu“. Pérez va decidir aleshores demanar-los també el bitllet de transport validat i va ser llavors quan els dos nois “es van posar agressius”. “Em van donar una puntada de peu a la cara i cops de puny, em van pegar a les espatlles i em van trencar les ullers”, relata, indignat. Actualment està de baixa a causa de les lesions lleus causades.

[r:3]

Per sort en aquella mateixa estació hi ha un centre de control de vigilants, amb un vestuari, i els companys el van poder auxiliar ràpidament. De seguida que van començar a pegar-lo va avisar i “en 3 o 4 minuts” van arribar els reforços. “Vam emmanillar els dos nois, que eren italians, i els van retenir fins a l’arribada dels Mossos d’Esquadra per a la seva detenció”, exposa. 

La policia catalana els va arrestar i van passar la nit a comissaria. La víctima ha presentat denúncia i ara està pendent dels tribunals. A banda de l’ensurt, Pérez s’ha emportat un sensació de desencís: “És lamentable l’actitud dels passatgers, van veure l’agressió i sense saber què passava em van començar a insultar i a posar-se de part dels nois”. “Els vigilants sembla que sempre siguem els dolents quan estem treballant per a la gent justament”, lamenta. 

Més notícies
Un sensesostre agredeix un vigilant del metro i el deixa estès a terra
Notícia: Un sensesostre agredeix un vigilant del metro i el deixa estès a terra
Comparteix
Els fets van passar ahir a la nit al vestíbul de l'estació de Liceu de la Línia 3
Un vigilant de seguretat del metro denuncia que l’han acomiadat per negar-se a falsificar una firma
Notícia: Un vigilant de seguretat del metro denuncia que l’han acomiadat per negar-se a falsificar una firma
Comparteix
Companys del treballador, de Securitas, protesten els divendres davant d'una botiga d'una cadena que té contractada la mateixa empresa de seguretat que TMB
Un passatger que s’havia colat al metro tira per les escales mecàniques un vigilant
Notícia: Un passatger que s’havia colat al metro tira per les escales mecàniques un vigilant
Comparteix
El guarda assegura que es va donar un fort cop al cap i que té erosions i hematomes en diverses parts del cos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa