Dos homes ataquen un vigilant del metro que els volia fer posar el morrió al gos

"Els morrions són per les persones i en especial per tu", li van etzibar els atacants, que van acabar detinguts i denunciats

Dos homes van agredir un vigilant al metro de Barcelona aquest dijous al migdia per demanar-los que posessin el morrió al seu gos. Els fets van passar a l’andana de la línia L3 de l’estació Diagonal, a tres quarts de dos de la tarda, segons ha detallat al TOT Barcelona la víctima, Javier Pérez. “Portaven un gos gran, tipus Golden, amb el morrió penjant del coll i els vaig demanar amablement que li posessin bé”, rememora. “Em van dir que sí, que sí, però no li posaven, així que em vaig acostar per tornar-los-ho a demanar”, prossegueix. 

Un dels homes es va posar a la defensiva va contestar-li de males maneres: “Els morrions són per les persones i en especial per tu“. Pérez va decidir aleshores demanar-los també el bitllet de transport validat i va ser llavors quan els dos nois “es van posar agressius”. “Em van donar una puntada de peu a la cara i cops de puny, em van pegar a les espatlles i em van trencar les ullers”, relata, indignat. Actualment està de baixa a causa de les lesions lleus causades.

[r:3]

Per sort en aquella mateixa estació hi ha un centre de control de vigilants, amb un vestuari, i els companys el van poder auxiliar ràpidament. De seguida que van començar a pegar-lo va avisar i “en 3 o 4 minuts” van arribar els reforços. “Vam emmanillar els dos nois, que eren italians, i els van retenir fins a l’arribada dels Mossos d’Esquadra per a la seva detenció”, exposa. 

La policia catalana els va arrestar i van passar la nit a comissaria. La víctima ha presentat denúncia i ara està pendent dels tribunals. A banda de l’ensurt, Pérez s’ha emportat un sensació de desencís: “És lamentable l’actitud dels passatgers, van veure l’agressió i sense saber què passava em van començar a insultar i a posar-se de part dels nois”. “Els vigilants sembla que sempre siguem els dolents quan estem treballant per a la gent justament”, lamenta. 

Més informació

Nou comentari