Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maten un home en una baralla a Nou Barris
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort d’un home arran d’una baralla aquesta nit passada al districte de Nou Barris. Fonts dels Mossos d’Esquadra han explicat al TOT Barcelona que els fets han passat al carrer Pedrosa de la Trinitat Nova.

Els Mossos van rebre un avís a dos quarts de deu del vespre que a la via pública hi havia una baralla i una persona greument ferida, segons ha informat la policia catalana en un comunicat. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, l’home estava inconscient i estava sent atès per personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La víctima va patir una parada cardiorespiratòria al lloc dels fets i els equips d’emergències el van haver de reanimar. En aquetes circumstàncies va ser traslladat a l’Hospital Valld d’Hebron, on posteriorment ha mort. Els agents dels Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort i identificar el presumpte autor o autors dels fets.

Tot i que els fets estan encara sota secret perquè la investigació tot juts comença, fonts policials han descartat que hi hagués armes de foc en la baralla. De fet, tot indica que la víctima va ser colpejada al cap amb un object contundent.

Més notícies
Un lladre amenaça de mort una dona dins d’una comissaria dels Mossos
Notícia: Un lladre amenaça de mort una dona dins d’una comissaria dels Mossos
Comparteix
L'atacant ha tret un ganivet i ha agafat la dona pel coll | La policia desvincula els fets de cap acció terrorista
La Guàrdia Urbana denuncia un conductor que circulava a 189km/h per la Ronda Litoral
Notícia: La Guàrdia Urbana denuncia un conductor que circulava a 189km/h per la Ronda Litoral
Comparteix
La policia municipal ha denunciat penalment al conductor del cotxe

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa