Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un home que espantava els veïns amb un ganivet deixa ferit un mosso
  • CA

Incident amb arma blanca i amb el resultat d’un mosso amb una ganivetada en un genoll al Raval. Els fets, com ha avançat la Cadena SER i ha confirmat el Tot Barcelona de fonts policials, es van produir ahir, divendres, cap a dos quarts d’onze de la nit, al número 17 del carrer Sant Vicenç, al districte de Ciutat Vella.

Els veïns van alertar la policia perquè un dels veïns que estava molt alterat els estava atemorint provocant aldarulls a l’escala. Tenia un ganivet a les mans i el brandava mentre cridava i llançava coses contra les parets i contra pes finestres que donaven a l’escala de veïns.

Quan van arribar-hi els Mossos, diversos agents van intentar calmar-lo per desarmar-lo, reduir-lo i detenir-lo, però no va ser fàcil. Durant l’estira-i-arronsa amb l’home, va intentar atacar diversos agents amb el ganivet, amb gestos amb què l’adreçava a parts del cos que poden resultar vitals, fins al punt que la policia ha instruït l’atestat policial per temptativa d’homicidi, a més a  més d’atemptat a l’autoritat.

Els agents, però, van poder esquivar les seves envestides, encara que un dels policies va rebre una ganivetada en un genoll. Finalment van poder immobilitzar l’home, que té 39 anys, i detenir-lo.

Més notícies
Denuncien una pallissa a un noi gai al Born
Notícia: Denuncien una pallissa a un noi gai al Born
Comparteix
L'Observatori de l'Homofòbia alerta de l'agressió, que es va produir aquest divendres al matí
Detenen 17 estrangers en una operació a una discoteca del Raval
Notícia: Detenen 17 estrangers en una operació a una discoteca del Raval
Comparteix
L'operatiu conjunt dels Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana i Policia Nacional també ha processat set denúncies per tinença de drogues i arma blanca

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa