El centre educatiu de tecnologia i emprenedoria Harbour.Space obrirà l’1 de març del 2019 un campus a la Vila Olímpica de Barcelona. Serà un espai de 1.100 metres quadrats que comptarà amb un edifici de tres plantes i estarà situat al carrer Rosa Sensat. El centre ha invertit 3,5 milions d’euros en aquest espai, que té per objectiu tenir alumnes “brillants” procedents de tot el món i “sigui quina sigui la seva situació econòmica”.

Precisament per això, Harbour.Space s’encarregarà de buscar un patrocinador disposat a pagar els estudis de les persones amb problemes econòmics i, en cas de no aconseguir-ho, en alguns casos el propi centre podria costejar els estudis.

El centre oferirà un programa basat en la intel·ligència robòtica, així com classes magistrals d’experts internacionals en àmbits com la programació, el dret internacional i les noves tecnologies. A més, segons ha informat Barcelona Activa, la proximitat amb el [email protected], li permetrà tenir “sinergies” amb les companyies, centres d’investigació i innovacions i empreses emergents que treballen a la zona.

Així mateix, el nou espai introduirà un nou programa de robòtica, desenvolupat en col·laboració amb l’empresa Remy Robotics, que compta amb seus a Londres, Berlín, Moscou i Los Ángeles, la qual cosa comportarà l’aplicació d’un sistema educatiu “poc habitual”.

El centre ha destacat que l’aprenentatge està basat en una combinació de part teòrica, però principalment pràctica que compta amb la participació de directius d’empreses líders del sector tecnològic com Google, Amazon, Facebook o Microsoft, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix