Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Guàrdia Urbana digitalitza l’enviament dels atestats als jutjats

La Guàrdia Urbana de Barcelona comença a utilitzar aquest dilluns el sistema que fins ara només feien servir els Mossos d’Esquadra per enviar els atestats telemàticament als jutjats dels diferents partits judicials. La prova pilot durarà fins el 6 de juliol i ha de permetre detectar i solucionar les possibles incidències que es donin en el procés d’intercanvi de dades amb el departament de Justícia.

La GUB serà la primera organització d’àmbit local en incorporar-se a l’enviament d’atestats telemàtics a través del Nucli d’Informació Policial (NIP) ja que és el cos policial, després dels Mossos d’Esquadra, que instrueix més procediments.

Els Mossos d’Esquadra van iniciar el desplegament territorial de la primera fase del projecte ‘Atestat Telemàtic’ en el marc del Pla de millora del Procés de Modernització de l’Administració de Justícia a Catalunya, impulsat pel departament de Justícia el 2018. Es tracta d’una passarel·la tecnològica d’intercanvi d’informació entre el Departament de Justícia i el NIP.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa