Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Guàrdia Urbana desallotja els acampats també de la plaça Sant Jaume
  • CA

La Guàrdia Urbana ha obligat a primera hora del matí els joves que han dormit a la plaça Sant Jaume a recollir les seves coses. Els han despertat i els han fet aixecar i desmuntar el petit campament que havien improvisat per acampar.

[r:1]

Una trentena de joves van decidir passar la nit allà per demanar explicacions a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, després del desallotjament de l’acampada de la plaça Universitat la matinada de dimecres. Els joves continuen a la plaça Sant Jaume davant de la línia policial, segons informa l’ACN.

En un missatge difós a través de Twitter, els acampats han criticat que havien arribat a un acord amb els Mossos d’Esquadra segons el qual havien pactat marxar de Sant Jaume a les set del matí i deixar-ho tot net. Malgrat tot, lamenten, la policia local els ha desallotjat a les sis del matí sense “qualsevol mena de mediació”.

A més, han convocat tothom que vulgui “unir-se per denunciar les irregularitats comeses durant el desallotjament” a plaça Sant Jaume a les 11 hores per protestar contra l’actuació policial. 

Més notícies
Els desallotjats d’Universitat improvisen una acampada a plaça Sant Jaume
Notícia: Els desallotjats d’Universitat improvisen una acampada a plaça Sant Jaume
Comparteix
Integrants de l'acampada estudiantil han celebrat una assemblea extraordinària a la plaça per decidir noves accions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa