Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Grup QuironSalud atén el 13% dels pacients amb Covid-19 hospitalitzats a l’Estat
  • CA

El Grup QuironSalud (QS) ha atès, en “total coordinació” amb les autoritats sanitàries des d’abans de l’estat d’alarma, al 13% dels pacients infectats pel nou coronavirus hospitalitzats a Espanya (15.000 ingressats), el 3% del pes que li correspon per nombre de llits publics i privats.

Així mateix, ha habilitat més de 1.400 nous llits, dels quals 900 són d’hospitalització convencional, 400 d’Unitats de Vigilància intensiva (UCI) i 140 situats en un hotel medicalitzat. De tots ells, 900 es van habilitar a Madrid i, d’aquests, 200 van ser en UCI.

Al mateix temps, s’han adquirit 350 nous respiradors en el grup, cessió d’equipament entre hospitals del grup i la xarxa pública. Ja s’han donat aproximadament 11.000 altes hospitalàries per a pacients curats, si bé encara continuen prop de 1.700 pacients ingressats en llits de QS.

Per tant, segons ha informat el grup, han comptat amb el 4 o 5% del total de llits a Espanya i han atès al 13% dels pacients amb Covid-19, tres vegades més del pes que li correspondria per capacitat instal·lada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa