Dos vigilants del metro de Barcelona han estat greument agredit aquest divendres al migdia al metro de plaça Catalunya. Fonts sindicals apunten al TOT Barcelona que els atacats han estat dues persones sense mascareta procedents del Bus Turístic, presumptament sota efectes d’algun narcòtic. Els Mossos d’Esquadra confirmen a aquest diari que han detingut 2 persones com a responsables d’una agressió contra dos vigilants i que estan aclarint-ne les circumstàncies.

Els fets s’haurien produït entre les tres i les quatre de la tarda. Segons la policia, el personal de seguretat del metro ha vist a les dues persones sense mascareta, els ha demanat que se’n posessin i han comprovat que no duien cap bitllet de transport validat. En ser enxampats haurien reaccionat molt violentament i atacat als guardes.

Les mateixes fonts sindicals apunten a què la víctima principal és un vigilant assignat a la L3 del metro, que té importants lesions a la cara i al cap. Un company seu hauria tingut, almenys, un atac d’ansietat. Quan han arribat les patrulles policials al lloc dels fets, els dos agressors també han atacats als agents de Mossos. Han quedat acusats d’atemptat contra agents de l’autoritat i de lesions. Segons els sindicats, els vestíbuls de plaça Catalunya s’han convertit en un espai conflictiu recentment per als treballadors de vigilància.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Francisco. a abril 04, 2021 | 08:02
    Francisco. abril 04, 2021 | 08:02
    Cuando yo trabajaba en el metro de V.J. era en pareja y armados. Los vigilantes ahora son carne de cañon, ni les respalda la ley ni las empresas para las que trabajan quieren que hagan sus funciones.Una simple herramienta mas que genera ingresos y a la que le piden 0 problemas. Triste realidad para un oficio tan necesario en nuestra sociedad....por desgracia.

Nou comentari

Comparteix