Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una ginecòloga denuncia una pintada al seu cotxe: “El més trist és que pot ser un veí”
  • CA

La ginecòloga Silvana Bonino ha denunciat davant els Mossos d’Esquadra una pintada en el seu cotxe particular en què hi deia “rata contagiosa”.

Aquesta professional sanitària ha explicat que ahir es dirigia al seu treball quan en baixar a l’aparcament del seu edifici de veïns es va trobar amb la pintada en un lateral del seu vehicle, al qual també havien punxat dues rodes.

“Al principi, no m’ho podia creure, no entenia res. Vaig sentir sorpresa i tristesa per rebre aquest atac“, ha explicat avui la doctora, especialista en ginecologia.

Després de fer unes fotos de la pintada, la doctora Bonino va tornar al seu domicili “molt alterada”, i li va comptar el succeït al seu marit, d’origen xinès i resident a Espanya des de fa anys.

El marit de la doctora va decidir llavors acudir a denunciar als Mossos d’Esquadra els fets, ja que, a més, la dona no va poder acudir amb el seu vehicle a la feina sinó que va haver de demanar als seus pares que li deixessin el seu.

La doctora va optar també per fer públiques les fotos de la pintada en els seus comptes de les xarxes socials, que s’han fet virals entre ahir i avui.

Aquest matí, el president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), Jaume Padrós, s’ha posat en contacte amb la doctora, per a expressar-li el seu suport, i també l’ha anomenat l’advocat d’aquesta entitat, qui li ha indicat que aquests casos es consideren violència contra els professionals mèdics.

“Em sembla miserable i em fa pena la gent així”, que fa aquest tipus de coses, ha declarat la ginecòloga, que està decidida a “seguir endavant” amb el seu treball, que desenvolupa en una consulta privada de la zona alta de Barcelona.

Al whatssap de la comunitat de veïns tots li han mostrat el seu suport, ha assegurat i ha indicat que “mai havia tingut un problema amb ningú”, que la seva professió és “molt agraïda” i facilita la relació amb moltes persones.

La persona que ha fet la pintada insultant “no em coneix molt però el més trist és que pot ser un veí”, ha lamentat la professional sanitària

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa