Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La fundació del Sant Pau destinarà mig milió d’euros a la compra d’equipament mèdic
  • CA

La Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, propietària del Recinte Modernista de Sant Pau, destinarà 500.000 euros a la compra de material i equipament mèdic. L’objectiu és contribuir a dotar els espais assistencials que està adequant l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau arran de la crisi del coronavirus. En un comunicat, la fundació ha explicat que bona part dels recursos provenen de l’explotació turística del Recinte Modernista.

La Fundació contribueix a l’esforç que està realitzant l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau per adaptar, tal com estan fent la resta d’hospitals de Barcelona, tota l’activitat assistencial a les necessitats del moment.

Els ingressos generats pel desenvolupament de l’activitat turística es destinen a donar suport a l’assistència i a la recerca de l’Hospital, i a impulsar diversos projectes d’acció social. La construcció de les noves instal·lacions de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha estat l’últim gran projecte estratègic que ha impulsat la Fundació, amb una aportació de 12 milions d’euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa