Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Fugida de pel·lícula d’un menor que havia assaltat una àvia
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un menor d’edat que va assaltar una àvia i després va emprendre una fugida de pel·lícula per intentar despistar els agents. El jove va tirar a terra una dona de 83 anys que esperava l’autobús al carrer Almogàvers de Barcelona per robar-li dues cadenes d’or. Una patrulla de paisà va presenciar els fets i el van començar a perseguir.

Mentre la policia li exigia que s’aturés, el noi va seguir corrent a tota velocitat. Un agent que anava amb bicicleta el va intentar interceptar, però el lladre li va donar una fora empenta, fent caure el policia a terra, que té un cop al cap, i va continuar amb la seva fugida cap al parc de l’Estació del Nord.

El jove va entrar al parc des d’un pont i el va creuar per després saltar una tanca metàl·lica de 2,5 metres per tornar al carrer. Allà va ser detingut gràcies a la col·laboració, ja que diversos vianants van veure els Mossos perseguint el jove i el van interceptar. El menor es va resistir tan com va poder i va etzibar cops de colze, de cap i puntades de peu als agents, que van haver de ser atesos pel SEM, igual que el jove, que va patir diversos talls per uns vidres que hi havia a terra.

Els agents va retornar les joies a la víctima i el noi va ser traslladat a la comissaria i posat a disposició de la Fiscalia de Menors.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: I en van venint a setembre 18, 2020 | 08:52
    I en van venint setembre 18, 2020 | 08:52
    Total per res ja que deu tornar a ser al carrer, oi Colau?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa