Fugida de pel·lícula d’un menor que havia assaltat una àvia

Els Mossos el van perseguir durant una bona estona fins al parc de l’Estació del Nord

Els Mossos d’Esquadra han detingut un menor d’edat que va assaltar una àvia i després va emprendre una fugida de pel·lícula per intentar despistar els agents. El jove va tirar a terra una dona de 83 anys que esperava l’autobús al carrer Almogàvers de Barcelona per robar-li dues cadenes d’or. Una patrulla de paisà va presenciar els fets i el van començar a perseguir.

Mentre la policia li exigia que s’aturés, el noi va seguir corrent a tota velocitat. Un agent que anava amb bicicleta el va intentar interceptar, però el lladre li va donar una fora empenta, fent caure el policia a terra, que té un cop al cap, i va continuar amb la seva fugida cap al parc de l’Estació del Nord.

El jove va entrar al parc des d’un pont i el va creuar per després saltar una tanca metàl·lica de 2,5 metres per tornar al carrer. Allà va ser detingut gràcies a la col·laboració, ja que diversos vianants van veure els Mossos perseguint el jove i el van interceptar. El menor es va resistir tan com va poder i va etzibar cops de colze, de cap i puntades de peu als agents, que van haver de ser atesos pel SEM, igual que el jove, que va patir diversos talls per uns vidres que hi havia a terra.

Els agents va retornar les joies a la víctima i el noi va ser traslladat a la comissaria i posat a disposició de la Fiscalia de Menors.

Comentaris

    I en van venint 18/09/2020 8:52 am
    Total per res ja que deu tornar a ser al carrer, oi Colau?

Nou comentari