Una fruiteria amb un positiu de coronavirus reobre malgrat l’avís dels Mossos

Aquest diumenge, la policia va haver d'aixecar una acta per tancar el comerç

Els Mossos d’Esquadra van aixecar aquest diumenge una acta per tancar, després que els propietaris reobrissin, una fruiteria que tenia un cas positiu de coronavirus entre els treballadors. Els fets van passar en un fruiteria al carrer Astúries, a Gràcia.

Fonts dels Mossos d’Esquadra han explicat al TOT Barcelona que el dissabte al migdia, dos agents van poder comprovar que estava oberta malgrat saber que hi havia hagut un cas positiu de coronavirus entre els treballadors. Les fruiteries estan exemptes de tancar perquè s’entén que el que venen és un producte de primera necessitat. Però si per la venda d’aquest producte hi ha risc de contagiar centenar de veïns el lògic es que s’hagi de tancar. 

La policia va intentar contactar amb el propietari, però no van tenir èxit. Tanmateix, es va avisar que havien de tancar la fruiteria “com a mesura de precaució”, han explicat fonts de la policia a aquest diari.

El dia següent, ahir diumenge, la fruiteria tornava a estar oberta. Aquesta vegada, però, amb uns altres treballadors. Els Mossos d’Esquadra van poder contactar, aquesta vegada sí, amb un copropietari i es va aixecar una acta per tancar la fruiteria. A més, els propietaris han estat denunciats.

Més informació

Nou comentari