Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un francès mor d’un infart al Prat i una ràdio del seu país ho vincula a la protesta
  • CA

Un turista francès de 65 anys ha mort després de patir un atac de cor a l’aparcament de la T2 del Prat. L’home va ser ingressat dilluns, el dia de la protesta de Tsunami Veïnal, a l’hospital de Bellvitge. L’home va morir el mateix dia. La causa de la mort va ser un infart que, segons la ràdio francesa Europe 1, va estar vinculada amb l’esforç que va haver de fer l’home perquè va haver de caminar tres quilòmetres fins a l’aeroport perquè els accessos amb cotxe estaven bloquejats per la policia. 

L’ambaixada francesa a l’Estat ha desvinculat la protesta de la mort de l’home, segons ha publicat l’ACN. Fonts de l’ambaixada han explicat que va patir l’infart mentre treia la targeta d’embarcament. Per la seva banda, fonts del SEM han explicat que l’home va ser atès per una de les ambulàncies que hi havia a l’aeroport, que va estabilitzar el pacient. Posteriorment, el van traslladar a l’Hospital de Bellvitge, on va acabar morint.

[r:1]

El SEM va fer les primers maniobres al pacient amb l’ajuda d’equips d’Aena. De fet, el pacient va ser traslladat amb un helicòpter que va poder aterrar a una de les pistes del Prat, tal com va facilitar l’aeroport.

Fonts d’Aena expliquen al TOT Barcelona que tenen constància del cas, però no disposen de detalls sobre la intervenció del SEM ni si la protesta pot estar vinculada amb la mort. 

Més notícies
Les protestes al Prat contra la sentència obliguen a cancel·lar 155 vols
Notícia: Les protestes al Prat contra la sentència obliguen a cancel·lar 155 vols
Comparteix
Avui se n'han cancel·lat 45, que se sumen als 110 d'ahir
Un detingut a l’aeroport del Prat que portava més de 26 quilos d’angules vives
Notícia: Un detingut a l’aeroport del Prat que portava més de 26 quilos d’angules vives
Comparteix
El detingut és de Malàisia, té 32 anys i pretenia viatjar a Moscou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa