Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
IMATGES | Els núvols donen una treva i deixen veure Mallorca aquest dilluns
  • CA

Barcelona s’ha despertat aquest dilluns amb unes vistes privilegiades. Els núvols han donat una treva i han deixat veure a primera hora del matí algunes de les muntanyes de l’illa de Mallorca des de diversos punts de la ciutat.

Les següents imatges han estat captades aquest dilluns des de l’Observatori Fabra, a la serra de Collserola. En les fotografies es veu una part de la capital catalana de Barcelona i de Montjuïc amb el mar darrere i es pot distingir al fons la silueta de diverses muntanyes de l’illa de Mallorca.

L'illa de Mallorca fotografiada des de l'Observatori Fabra de Barcelona / Alfons Puertas (Observatori Fabra)
L’illa de Mallorca fotografiada des de l’Observatori Fabra de Barcelona / Alfons Puertas (Observatori Fabra)
L'illa de Mallorca fotografiada des de l'Observatori Fabra de Barcelona / Alfons Puertas (Observatori Fabra)
L’illa de Mallorca fotografiada des de l’Observatori Fabra de Barcelona / Alfons Puertas (Observatori Fabra)

Quina és la previsió per a la setmana?

La previsió meteorològica indica que aquest dilluns hi haurà ruixats molts lleus a partir de les sis de la tarda i fins a la matinada de dimarts. Aquestes precipitacions, però, seran quantitats molt irrellevants tenint en compte el greu problema de sequera que afrontem. Així que si sortiu a la tarda podeu portar un paraigua… o gaudir de les quatre gotes que puguin caure.

L’endemà i la resta de la setmana el risc de precipitació és baix o molt baix segons la previsió del Meteocat, així que no compteu gaire a dur el paraigua. Els dies passaran i Barcelona anirà a contrarellotge per evitar les restriccions que contempla l’ACA.

Pel que a fa a les temperatures, dilluns arrenquem amb fred, amb temperatures de 13 graus a les 9 del matí, i no serà fins a l’hora de dinar que s’arribarà a la màxima de 19 graus. Això sí, tindrem un dia ben ennuvolat. Per dimarts, tindrem sol a les hores centrals del dia, però, en canvi, la temperatura màxima no passarà dels 14 graus. Això ja és molt fred si ho comparem amb la màxima de 25 graus que vam tenir la setmana passada al centre de la ciutat.

Si mirem les temperatures mínimes que es registraran durant tota la setmana, la previsió indica que els valors es mouran entre els 10 i els 11 graus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa