Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Fluidra destaca la “seguretat” de les piscines davant qualsevol de les variants de Covid
  • CA

Fluidra ha destacat la “seguretat” de les piscines davant qualsevol de les variants de Covid-19, sempre que es tracti correctament l’aigua i se segueixin les mesures de seguretat en higiene i distanciament dictades per les autoritats, segons indica en la segona edició del White paper ‘Una piscina tractada correctament és un lloc segur’.

En un comunicat aquest dilluns, l’empresa explica que segons les dades científiques disponibles, les mutacions aparegudes en el virus han afectat les proteïnes incrustades en el seu embolcall, fet que no implica una major resistència als desinfectants.

El director d’I+D EMEA de Fluidra, David Tapias, ha explicat que “al ser un virus encapsulat continua sent molt sensible als desinfectants”, per la qual cosa en les seves paraules, es pot afirmar que
les piscines correctament tractades continuen sent un lloc segur davant les noves variants del virus.

L’empresa ha recordat que la major part de les piscines instal·lades a Espanya usa l’àcid hipoclorós com a principi actiu de desinfecció, que s’ha provat que és capaç d’eliminar al Covid-19 i totes les seves variants.

A més, ha subratllat la recomanació que els banyistes es dutxin sempre abans i després d’usar la piscina i que es rentin tovalloles i vestits de bany per a eliminar microorganismes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa