Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La fiscalia estudia recórrer l’absolució de Sandro Rosell
  • CA

La fiscalia de l’Audiència Nacional estudia recórrer la sentència que ha absolt l’expresident del Barça Sandro Rosell i cinc persones més que estaven acusades de blanquejar comissions pels drets audiovisuals de 24 partits de la selecció brasilera de futbol i un contracte de patrocini amb Nike. La Sala va considerar que no es podien provar els delictes que assenyalava l’acusació i la defensa va celebrar la resolució favorable als seus interessos.

La fiscalia va començar demanant 11 anys de presó per a Rosell, però finalment va rebaixar la seva pretensió fins a sis per blanqueig de capitals i pertinença a grup criminal. També reclamava cinc per al gestor andorrà Joan Besolí, i penes d’entre 1 any i 11 mesos i 1 any i sis mesos per a la dona de l’expresident, Marta Pineda, i els altres tres acusats: Pedro André Ramos, Josep Colomer i Shahe Ohannessian. Rosell i Besolí van estar empresonats de manera preventiva gairebé dos anys.

L’Audiència absol tots els acusats perquè entén que no s’han pogut acreditar les acusacions de la fiscalia. Segons la sentència, les proves aportades per la defensa generen “almenys dubtes”, tant pel que fa a la il·legalitat de les comissions, com respecte a les sospites apuntades sobres les diferents societats. 

Més notícies
Qui llegia els missatges del mòbil de Sandro Rosell?
Notícia: Qui llegia els missatges del mòbil de Sandro Rosell?
Comparteix
L'advocat de l'expresident del Barça explica que va escriure al seu client quan va quedar en llibertat i que algú que no era ell va rebre'ls
Absolen Sandro Rosell després de dos anys en presó preventiva
Notícia: Absolen Sandro Rosell després de dos anys en presó preventiva
Comparteix
L'expresident del Barça estava acusat de blanquejar comissions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa