Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La fiscalia denuncia l’autor del “te voy a hacer heterosexual a hostias”
  • CA

La fiscalia ha presentat una denúncia contra un home per una agressió homòfoba el dia de l’orgull del 2019, el 28 de juny, però també contra un vigilant de seguretat que no va fer res per aturar-la. Els fets van tenir lloc en un restaurant de menjar ràpid del centre de la ciutat, després del pregó de les festes de l’orgull LGTBI a la plaça Universitat. Un jove va ser humiliat, amenaçat i colpejat amb greus insults per la seva orientació sexual mentre estava demanant en les màquines d’autoservei. El vigilant es va limitar a avisar els Mossos d’Esquadra però no va intervenir per aturar l’agressió.

L’agressor va insultar el jove dient-li frases com ara “tapa’t que fas vergonya aliena i hi ha nens”, “després ens escandalitzem quan les dones són violades i mortes per vestir provocatives i tu ets un exemple que et pot passar” i “anem fora que et faré ‘hetero’ a hòsties”. El va empènyer i la víctima es va donar un cop contra la màquina. El vigilant, segons la denúncia de la fiscalia, sabia del caràcter conflictiu de l’agressor, que havia tingut problemes amb altres clients, i “no va intervenir activament per frenar la conducta humiliant”.

Més notícies
“Te voy a hacer heterosexual a hostias”: incident homòfob a una hamburgueseria de Barcelona
Notícia: “Te voy a hacer heterosexual a hostias”: incident homòfob a una hamburgueseria de Barcelona
Comparteix
Un jove denuncia a les xarxes l'actitud agressiva d'un dels clients, que es va encarar amb un amic seu perquè vestia de manera massa "femenina"
Dos anys de presó per una agressió homòfoba a Barcelona: “Et mataré, maricó de merda”
Notícia: Dos anys de presó per una agressió homòfoba a Barcelona: “Et mataré, maricó de merda”
Comparteix
El condemnat haurà d'indemnitzar la víctima amb 3.120 euros, però no haurà d'ingressar a un centre penitenciari

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa