Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Fira de Barcelona dona dues tones d’aliments a menjadors socials “saturats” pel coronavirus
  • CA

La Fira de Barcelona i l’ONG Nutrició Sense Fronteres han portat 2.066 quilograms d’aliments a diferents menjadors i centres socials “saturats” a causa de la crisi del coronavirus. El menjar pertany al departament intern de càtering de l’empresa, GastroFira, i estava emmagatzemat en el recinte de Gran Via. La companyia ha distribuït els aliments a través de Nutrició Sense Fronteres, una organització amb la qual col·labora habitualment per aprofitar els excedents dels congressos celebrats a Fira de Barcelona. L’empresa ha distribuït productes com cereals, fruits secs, verdures, llegums o llet als centres Sala Baluard, Metzineres, Lluís Companys i Formació i Treball, de Barcelona.

La donació dels aliments se suma a la cessió del palau 7 del recinte de Montjuïc on s’ha ubicat un centre d’acollida per a persones en situació de vulnerabilitat. La instal·lació va obrir les portes aquest divendres amb 225 places que han estat ocupades i podrien ampliar la capacitat operativa fins a un miler de persones.

Més notícies
Atrapat a l’Índia pel coronavirus: “No surto de l’hotel perquè per a un turista no és segur”
Notícia: Atrapat a l’Índia pel coronavirus: “No surto de l’hotel perquè per a un turista no és segur”
Comparteix
Un barceloní de 26 anys està confinat a un allotjament turístic, d'on tem que el facin fora | No hi ha vols comercials fins al 14 d'abril
Tancades totes les fonts municipals per frenar els contagis de coronavirus
Notícia: Tancades totes les fonts municipals per frenar els contagis de coronavirus
Comparteix
L'Ajuntament recomana no fer-les servir, ni per beure ni omplir ampolles

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa