Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un ferit per arma blanca en una baralla a l’avinguda Meridiana
  • CA

Aquest dimecres es va produir una baralla al barri de la Sagrera (districte de Sant Andreu). Tal com expliquen fonts de la Guàrdia Urbana al TOT Barcelona, el cos de policia va rebre un avís de baralla al número 350 de l’avinguda Meridiana, a l’altura del parc de la Pegaso. Quan els agents van arribar a l’escenari dels fets, es van trobar una persona ferida per arma blanca i van detenir tres persones. En aquests moments, la investigació està a càrrec dels Mossos d’Esquadra.

Per part seva, el barri del Poble-sec (districte de Sants-Montjuïc) va viure aquest dilluns una baralla entre diverses persones. El conflicte es va produir al carrer de Blai i, minuts després que comencés, dues de les persones implicades es van traslladar a un pis. Més tard, els Mossos d’Esquadra van accedir a l’interior de l’immoble, on hi havia quatre persones. Una d’elles estava també ferida per arma blanca. La persona ferida va ser traslladada a l’Hospital Clínic i es va obrir una investigació per intentar esbrinar què havia passat.

El passat 16 d’octubre van apunyalar un altre home a la ronda de Sant Antoni

Un altre apunyalament va tenir lloc el passat 16 d’octubre a la ronda de Sant Antoni (districte de l’Eixample). Els Mossos d’Esquadra van rebre una trucada al matí que avisava que hi havia una persona ferida amb una arma blanca. Quan els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) i els Mossos d’Esquadra es van traslladar al lloc dels fets, on van trobar l’home apunyalat. Tot i que no van trobar la persona que havia perpetrat l’apunyalament, alguns testimonis van dir als agents que podria haver estat fruit “d’una discussió o baralla” entre les dues parts.

No es podria acabar aquest article sense parlar de l’apunyalament que va posar fi a la vida d’un jove durant els aldarulls que es van produir en el marc de les Festes de la Mercè. La víctima tenia 25 anys i es creu que va morir a la zona de plaça Espanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa