Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament buscarà un pavelló municipal per al femení de l’Eixample
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona s’ha compromès a trobar un pavelló municipal perquè l’equip femení del Club Futbol Sala Eixample pugui entrenar. Així ho va ratificar el consistori barceloní en el darrer plenari del districte de l’Eixample en resposta a un prec del grup municipal de JxCat.

La situació d’aquest equip –un dels de major nivell a Catalunya en la seva disciplina- va saltar a primera línia a mitjans del passat juny després que el conjunt denunciés públicament les dificultats per trobar unes instal·lacions on poder jugar i entrenar. En concret, la secció femenina del club va rebre fins a 19 negatives per part de poliesportius públics, que al·legaven tenir tot l’horari cobert per altres equips, inclosos alguns de masculins de molta menys categoria que les futbolistes de l’Eixample, que juguen a la Segona Divisió espanyola.

Solució definitiva

La denúncia del conjunt va servir per aconseguir temporalment poder entrenar al pavelló de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC), a Montjuïc. Amb la voluntat de trobar una solució definitiva per a l’entitat, el grup municipal de JxCat va presentar un prec on s’instava el consistori a trobar un emplaçament definitiu per a l’equip, a poder ser en un dels poliesportius ubicats al districte de l’Eixample.

La proposta va ser acceptada pel govern local, que va assegurar que ja està treballant per poder oferir una alternativa al conjunt perquè pugui comptar amb unes instal·lacions dignes on entrenar i també jugar els partits de la lliga espanyola.

Un altre cas a Barcelona

El cas de les jugadores de l’Eixample, però, no és únic. Un altre equip barceloní de la mateixa categoria es troba en la mateixa situació. Es tracta del femení de Les Corts UBAE, que tampoc compta amb unes instal·lacions definitives on poder jugar i entrenar. De fet, aquests dos equips són els únics de la seva categoria a tot l’estat espanyol que es troben en aquesta situació tan precària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa