Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos germans acaben detinguts per expulsar per la força una llogatera amb un fill de dos anys
  • CA

Una dona esperava els Mossos d’Esquadra amb les maletes i el seu fill de dos anys al vestíbul de l’edifici on vivia de lloguer perquè l’acabaven de fer fora de casa. L’escena va ocórrer ahir a la tarda a un edifici del carrer Sancho de Ávila del Poblenou. Era una tarda normal per a la llogatera fins que, sense avís, el germà de la dona propietària del pis va entrar de de males maneres, va agafar les pertinences de la mare i el fill, les va llançar a fora i els va expulsar del domicili. 

Segons expliquen fonts policials al TOT Barcelona, en ser avisats a les 17:20h, una patrulla de Mossos d’Esquadra es va adreçar al lloc dels fets i va acabar arrestant dos membres de la família propietària per delictes d’entrada a habitatge aliè, coaccions i amenaces. A més, la dona propietària –que no havia participat en l’expulsió però va aparèixer després– va agredir un dels agents i queda acusada per un delicte d’atemptat contra l’autoritat. 

En principi, la dona i el fill de dos anys haurien començat a viure al pis recentment, després d’haver trobat un anunci per Internet que els facilitava una habitació d’un habitatge –on vivia més gent– durant tres mesos per 1.100 euros. Al pis hi viu almenys una persona més, que va fer de testimoni per certificar que la versió que havia explicat la mare expulsada era real. Així, els mossos van ajudar la dona i el nen a instal·lar-se de nou a l’immoble del que havien estat expulsats.

Després d’explicar el que havia passat, la policia ho va tenir fàcil per localitzar l’home que havia protagonitzat l’expulsió, ja que viu molt a prop de l’edifici dels fets. Segons expliquen els Mossos d’Esquadra, el germà de la propietària va reconèixer ràpidament que era ell qui havia fet fora la inquilina i, durant una conversa tensa, la germana es va exaltar i va clavar almenys una puntada de peu a un dels agents. Així, se’ls va arrestar però no es va el motiu de l’expulsió. Mentrestant, però, la llogatera i el fill de dos anys ja havien pogut tornar al lloc que, de moment, és casa seva. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa