Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una família d’ànecs passeja pel recinte de l’Hospital de Sant Pau

Els passejos pel recinte de l’Hospital de Sant Pau, una atracció turística de primer ordre a Barcelona, han canviat de mans. En concret, han passat de mans de turistes a mans d’una família d’ànecs que aquesta setmana ha recorregut el lloc aprofitant la tranquil·litat del confinament. El recinte modernista es troba tancat a causa de l’estat d’alarma, però una desena d’ànecs i la seva mare han substituït els turistes i els visitants habituals.

El vídeo circula entre els veïns de la zona, que veuen com la família d’ànecs aprofita l’espai que normalment fan servir les persones. 

Antigament els pavellons del recinte tenien funcions hospitalàries, que van perdre a partir de l’any 2000. A partir de llavors l’espai s’ha dedicat a activitats culturals i educatives, i les visites turístiques s’han convertit en la norma. L’hospital que funciona actualment va ser inaugurat l’any 2009. 

El passeig d’aquesta família d’ànecs no és l’única escena que ha viscut Barcelona amb animals durant el confinament. El 20 de març, sis dies després de la declaració de l’estat d’alarma, un senglar va baixar a sopar a la Diagonal veient que tenia via lliure. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa