Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ESPAI LEGAL | Envia els teus dubtes sobre l’ús del domicili familiar en separacions
  • CA

El consultori jurídic “Espai Legal”, fruit de la col·laboració entre el TOT Barcelona i el despatx Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes, abordarà aquesta segona quinzena de setembre els dubtes relatius a l’ús del domicili familiar en el divorci o separació.

Després de resoldre dubtes dels lectors sobre la declaració de renda, arrendaments, qüestions hereditàries, divorcis i separacions, compravenda d’immobles, dubtes relatius a la llei de la segona oportunitat i sobre la custòdia compartida i el règim de visites; aquesta segona quinzena de setembre el consultori rebrà dubtes sobre l’ús del domicili en situacions de divorci o separació.

Qüestions com qui es pot atribuir l’ús del domicili, si existeix limitació en l’atribució de l’ús, o quan es pot demanar l’extinció de l’ús són les que habitualment es reben als despatxos d’advocats.

Fins al dijous 30 de setembre podeu enviar les vostres consultes sobre qüestions referides a l’ús del domicili en el divorci o separació a l’adreça [email protected].

El TOT Barcelona farà una selecció dels dubtes més rellevants i els farà arribar als especialistes del bufet Alonso-Cuevillas que els respondran en un contingut especial en els següents dies.

Recordeu: consultes sobre les qüestions relatives a l’ús del domicili en el divorci fins al 30 de setembre a [email protected]

Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes és un despatx multidisciplinari, fundat l’any 1984 pels germans Josep Fèlix i Jaume Alonso-Cuevillas. Integrat per advocats especialitzats en diverses àrees del dret, el bufet és conegut pel gran públic per la seva participació en judicis molt mediàtics. La seva activitat abasta, però, les principals branques jurídiques i econòmiques, donant servei tant a particulars com a professionals, autònoms i empreses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa