Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ESPAI LEGAL | Envia els teus dubtes sobre la llei de segona oportunitat

El consultori jurídic “Espai Legal”, fruit de la col·laboració entre el TOT Barcelona i el despatx Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes, abordarà aquesta primera quinzena de juliol els dubtes relatius a l’anomenada segona oportunitat.

Després de resoldre dubtes dels lectors sobre la declaració de renda, arrendaments, qüestions hereditàries, divorcis i separacions i compravenda d’immobles, aquesta primera quinzena de juliol el consultori rebrà consultes sobre la segona oportunitat, és a dir, la possibilitat de que els deutors excessivament endeutats puguin eixugar de cop els seus deutes complint determinats requisits. Això val tant per consumidors endeutats per deutes personals com per autònoms i empresaris que s’han endeutat per salvar els seus negocis.

Fins al dimecres 15 de juliol podeu enviar les vostres consultes sobre qüestions referides a la segona oportunitat per correu electrònic a l’adreça [email protected]

El TOT Barcelona farà una selecció dels dubtes més rellevants i els farà arribar als especialistes del bufet Alonso-Cuevillas que els respondrà en un contingut especial en els següents dies.

Recordeu: consultes sobre les qüestions relatives a la compravenda d’immobles fins al 15 de juliol a [email protected]

Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes és un despatx multidisciplinari, fundat l’any 1984 pels germans Josep Fèlix i Jaume Alonso-Cuevillas. Integrat per advocats especialitzats en diverses àrees del dret, el bufet és conegut pel gran públic per la seva participació en judicis molt mediàtics. La seva activitat abasta, però, les principals branques jurídiques i econòmiques, donant servei tant a particulars com a professionals, autònoms i empreses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa