Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampen un piròman que va provocar set incendis en una nit
  • CA

La Guàrdia Urbana ha detingut un piròman que ha provocat almenys set incendis en una sola nit al barri de Sant Andreu de Palomar de Barcelona, segons han explicat font de la policia barcelonina. Els fets van tenir lloc aquest dilluns, quan agents del torn de nit de les comissaries de Sant Andreu i Sant Martí van rebre un avís alertant de la presència d’una jove que anava cremant vehicles i mobiliari urbà mentre caminava per l’avinguda Meridiana.

El primer avís va arribar dels veïns del número 586 de la Meridiana, just a la confluència amb l’avinguda Rio de Janeiro. El jove, de 27 anys, havia cremat un contenidor, una motocicleta i un turisme. El foc va acabar afectant també la porteria d’un immoble. Poc després els serveis d’emergència van començar a rebre més trucades alertant d’altres incendis que els Bombers anaven apagant a mesura que s’anaven avisant.

La ruta del foc

Els investigadors de la Urbana, que tenien constància que s’havien produït incendis similars a la mateixa zona amb anterioritat, va decidir “seguir la ruta dels incendis” per intentar localitzar el piròman, segons relaten fonts dels cos. En arribar al carrer Concepció Arenal, més avall de la rambla Fabra i Puig, van veure un individu que observava amb atenció com cremava una caixa de cartró al costat d’un contenidor.

El jove desprenia una forta olor a cremat, tenia les mans tacades de sutges, una bossa plena de diaris i cartró i un encenedor. Davant d’aquestes proves incriminatòries, els agents van decidir arrestar-lo per un presumpte delicte de danys. En total, els agents l’acusen d’haver provocat set incendis. El recompte de vehicles i mobiliari cremats hi ha una motocicleta, que va quedar completament calcinada, un cotxe, un contenidor de paper i diversos contenidors petit de recollida selectiva de matèria orgànica i dues porteries d’edificis.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gonzalo a octubre 28, 2021 | 12:59
    Gonzalo octubre 28, 2021 | 12:59
    Estaría celebrando la fake dui.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa