Enxampen un carterista de Barcelona que tenia 15 ordres de recerca pendents

Una patrulla l'ha localitzat en un cotxe durant un dispositiu del Pla d'Acció de Nadal a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra Sants-Montjuic han detingut aquest dimecres al migdia un home de 31 anys a qui constaven 15 ordres de detenció pendents. Es tracta d’un carterista multireincident amb múltiples antecedents per delictes de furt. 

Una patrulla de Barcelona que feia un dispositiu de prevenció de furts i robatoris violents ha vist un vehicle ocupat per quatre persones que li ha semblat sospitós. Els agents han aturat el vehicle i han identificat els ocupants, a un dels quals li constaven 26 requeriments pendents: 15 per ordres de recerca i detenció per furts i 11 més per diverses notificacions judicials.

La detenció s’ha fet dintre del Pla d’Acció de Nadal de Barcelona, que preveu un increment del patrullatge uniformat, mixt i de paisà de vigilància en les zones de major afluència de gent durant la campanya nadalenca. En aquest sentit els Mossos insisteixen en la importància de la col·laboració ciutadana i que davant de qualsevol incidència o actitud sospitosa truquin al 112 per donar resposta immediata a qualsevol urgència.

Més informació

Nou comentari