Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampats venent mascaretes falses a través d’un xat de Whatsapp d’electrodomèstics
  • CA

La Guàrdia Civil ha intervingut prop de 19.000 mascaretes falses que tres venedors d’electrodomèstics comercialitzaven com a autèntiques a través d’un xat de Whatsapp. Es tracta de dos veïns de Barcelona i un de Tarragona que venien el material sanitari amb certificats de qualitat falsificats i el guardaven en un magatzem de Collbató (Baix Llobregat).

L’operació policial també ha intervingut 1.526 litres de gel desinfectant sense registre sanitari i irregularitats en l’etiquetatge, indica la Guàrdia Civil en un comunicat aquest dissabte. Els tres investigats oferien aquests elements de protecció als nombrosos contactes de la seva cartera de clients com a distribuïdors d’electrodomèstics. Se’ls acusa de presumptes delictes contra la salut pública i falsedat documental.

El Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil de Barcelona els ha enxampat arran de la investigació d’una persona que oferia per Whatsapp una important partida de màscares i gel de procedència dubtosa i un cop localitzat el magatzem van escorcollar-lo i van confirmar que la mercaderia era irregular. En l’estoc retirat hi ha 4.000 mascaretes FFP2 i 14.400 mascaretes quirúrgiques amb certificat fals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa