Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampats tres joves francesos amb més d’un quilo i mig d’haixix al cotxe
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van detenir tres joves francesos per transportar més d’un quilo i mig de haixix en cotxe. Una patrulla sense logotip policial els va detectar dimarts a l’Eixample. “Mantenien una actitud sospitosa i el conductor del vehicle estava fumant una cigarreta que per la olor que desprenia van intuir que era haixix”, explica la policia catalana en un comunicat emès aquest diumenge.

Els van requerir que s’aturessin per a identificar-los però van intentar fugir a gran velocitat. Els Mossos van iniciar una breu persecució per la ciutat fins que el van poder aturar. “Amb el vehicle ja aturat i els homes a l’exterior, un d’ells va llençar un paquet enmig del carrer, fet que va alertar els agents que van comprovar que el paquet contenia 7 peces d’haixix”, exposa la policia. En l’escorcoll del cotxe van aparèixer tres paquets més amb diferents tipus de drogues, com marihuana i amfetamina. 

La Unitat Canina es van desplaçar fins al dipòsit municipal on es va traslladar el vehicle per tal d’assegurar si hi havia més droga amagada però l’escorcoll va resultar negatiu. Els tres homes tenen entre 22 i 29 anys d’edat i se’ls ha acusat d’un delicte contra la salut pública. Després de passar a disposició judicial van quedar en llibertat amb càrrecs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa