Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampat a punt d’agafar un vol amb 12 rellotges de luxe robats
  • CA

La Policia Nacional ha detingut un home a l’aeroport del Prat que va fugir després d’identificar-se amb un passaport falsificat. Els agents van adonar-se que el document estava manipulat i ell va sortir corrents per la T-1. Finalment va ser arrestat, però abans va causar lesions lleus a dos dels agents que el perseguien. L’home intentava agafar un vol cap a Mèxic i portava 12 rellotges de luxe robats, a més d’altres objectes.

Està detingut per un delicte de falsedat documental i atemptat a agents de l’autoritat. Els rellotges els portava a una bossa que no havia facturat, així com 6.000 euros en efectiu. Un dels rellotges figurava com a robat a Madrid. També havia facturat dues maletes, on es van trobar cinc rellotges més, així com bosses i ulleres de prestigioses marques.

Objectes personals del detingut, inclosos els rellotges de luxe robats / CNP

Objectes personals del detingut, inclosos els rellotges de luxe robats / CNP

El detingut, de nacionalitat colombiana, té nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni. Els 17 rellotges estan valorats en més de 4.000 euros. També portava dos ordinadors portàtils, cinturons, bosses i moneders i ulleres de sol.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Raf a gener 14, 2020 | 15:56
    Raf gener 14, 2020 | 15:56
    4.000€ per 12 rellotges son alta gama? Son 333,33€/rellotge. No sembla que sigui un preu de rellotge d'alta gama. No volieu dir que tenien un valor de 4.000€ per rellotge?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa