Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Entren a uns pisos turístics buits, hi fan festes i acaben amb 265 denúncies
  • CA

No es pot dir que se n’amaguessin gaire. Els protagonistes d’una gran festa a uns pisos turístics que haurien de ser buits, segons el gestor immobiliari, van cridar i ballar als balcons fins que s’hi va presentar la Guàrdia Urbana i els va denunciar a tots. En total, es van trobar 49 persones –3 d’elles menors d’edat– i es van repartir fins a 265 denúncies per no complir les mesures sanitàries relacionades amb l’emergència sanitària, ha informat l’Ajuntament. Els fets van passar la matinada del diumenge al dilluns, en ple pont de la Puríssima, a un bloc del districte d’Horta-Guinardó.

Tot va començar per un avís per molèsties, com tants altres a la ciutat a una hora com són dos quarts de quatre de la matinada. Tanmateix, quan va arribar-hi, la patrulla de la policia barcelonina que va arribar inicialment va trobar-se una afluència de gent tan gran que va haver de demanar que s’hi destinessin més agents.

Dit i fet, es va entrar als 12 apartaments ocupats per sorpresa i es va desallotjar la totalitat de l’immoble. Havien convertit l’edifici en un espai per a festes repartides per diversos pisos. Segons va declarar el gestor de la finca turística, l’espai hauria de ser completament desert perquè no hi havia cap reserva vigent, aquella matinada.

Restes de menjar, beure i cigarretes a un dels apartaments turístics / Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana va comprovar que les portes dels 12 apartaments havien estat manipulades. A més, en accedir a l’interior dels pisos els agents van observar nombrosos danys, tant en el mobiliari com a les parets, i també restes de menjar i begudes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa