Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
S’entreguen els autors de l’agressió homòfoba de Sant Joan
  • CA

Els autors de l’agressió homòfoba durant la revetlla de Sant Joan s’han entregat a la policia. Es tracta de dos joves, un d’ells menor d’edat. Van assaltar per l’esquena una parella gai que seia en un banc del carrer, colpejant-los amb una ampolla de vidre, pegant-los i insultant-los per la seva condició sexual. Els fets van tenir lloc cap a les dues de la matinada a la frontera entre el districte barceloní de Sant Martí i la ciutat de Sant Adrià de Besòs.

En saber que la policia ja els havia identificat, ells mateixos es van entregar el passat 26 de juny, acompanyats d’un advocat. Van quedar detinguts per un delicte de lesions amb l’agreujant d’odi i discriminació.

Investigadors dels Mossos d’Esquadra ja els estaven buscant. Havien pogut esclarir la identitat dels nois gràcies a les càmeres de videovigilància d’un local proper al lloc dels fets, que havien captat dos joves que encaixaven amb la descripció oferta per les víctimes.

La parella agredida va fugir corrent fins arribar al seu domicili, a Barcelona. Des d’allà van comunicar els fets a la policia i una ambulància els va haver de traslladar fins a l’Hospital del Mar per les contusions que havien patit. Un d’ells presentava una ferida oberta al llavi que va requerir punts de sutura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa