L’entrada principal al Park Güell, sense taxis a partir de la setmana vinent

Dues pilones automàtiques tancaran l'espai de les 11 a les 20 hores cada dia i només podran entrar-hi veïns, bus de barri i emergències

L’Ajuntament restringirà el trànsit al voltant de l’entrada principal del Park Güell a partir del proper 7 de setembre. Els carrers Olot, Marianao, Mercedes i Larrard, fins a la Rambla Mercedes, formaran una àrea de mobilitat restringida als veïns, al bus de barri, a serveis i a emergències. Ja no podran entrar-hi taxis ni vehicles VTC. Dues pilones automàtiques tancaran l’espai de les 11 a les 20 hores cada dia, amb un sistema de comunicació permanent amb el Centre de control de trànsit per atendre qualsevol incidència que es produeixi. 

Els dies 5 i 6 de setembre es canviarà el sentit de circulació a Marianao, Olot i Larrard i es traslladarà dos carrers més abaix la parada de taxis que hi ha actualment a Larrard. A les 9h del matí de dissabte 7 entrarà en vigor la restricció, que forma part de les mesures per pacificar els entorns del Park Güell al barri de La Salut. El districte de Gràcia sosté que els objectius d’aquesta mesura, anunciada al gener, són “millorar la seguretat dels vianants, reduir la pressió dels taxis i reduir el trànsit forà”. 

L’entrada i sortida de les escoles i la càrrega i descàrrega (entre les 9:30h i les 11h) es mantindran. El Pla executiu del Park Güell 2018-2022 preveu 179 actuacions i 24,9 milions d’inversió en 5 anys per reduir la massificació turística a l’entorn de l’obra de Gaudí. 

Més informació

Comentaris

    bego 31/08/2019 2:52 pm
    no hi ha autocars turístics a l'entrada del carrer Olot, només taxis i vtc. Els autocars tenen un pàrking de pagament a la carretera del Carmel.

Nou comentari